Menu \ Standing menu
I-bone steak 184,-
(100 g)
Výběrový řez z nízkého roštěnce s kostí, zvýrazňující jeho skvělou chuť.
ČR, farma rodiny Škodovi, plemeno Aberdeen-Angus, suché zrání min. 21 dnů.
Dochuceno bylinkovo-pepřovým kořením a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
T-bone steak (váha dle nabídky) 234,-
(100g)T-bone steak comes from farm Blatiny, breed Česká strakatá, dry aged at Mr. Steinhauser in Tišnov. Flavored with herb-pepper spices.
New York Strip steak (váha dle nabídky) 202,-
(100 g)Typical American cut of beef striploin with fat cover, matured in a combination of dry and wet. Comes from farm Blatiny, breed Česká strakatá. Flavored with crushed green pepper and Maldon salt.
Wagyu steak A5 BMS 5-7 Japonsko/Japan 1259,-
(100g)
Můžete si vychutnat pravé japonské Wagyu – nízký roštěnec.
Dochuceno jen decentně prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
Wagyu tenderloin steak A4/5 Austrálie/Australia 979,-
(100 g )
Dále můžete ochutnat a porovnat si australské Wagyu – svíčkovo. Dochuceno jen decentně prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
Wagyu Flank steak A6/7 Austrálie/Australia 540,-
(100g)
Dále můžete ochutnat a porovnat si australské Wagyu – Flank steak (spodní část pupku). Dochuceno jen decentně prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
Wagyu A4 – striploin (váha dle nabídky) 660,-
(100 g )A4 is the second highest grade. Spiced with premium Wiberg Black Barbecue and Himalayan pink salt.
Wagyu Tenderloin steak Španělsko 799,-
(100 g )Bear meat from Slovenia, prepared by the sous-vide method, completed on the grill. Served with grilled vegatable(potatoes, pepper, pea pod, baby corn, red onion).