Menu \ Standing menu
Degustaci můžeme pro Vás vytvořit přímo na míru podle Vašeho přání, možností je pestrá škála.
Minimální počet účastníků degustace jsou 4 osoby.
Ke každé degustaci Vám rádi doporučíme vhodné omáčky a přílohy.
Doporučujeme také napárovat s vhodnými víny.
We can create a tasting tailored to you according to your wishes, there are many possibilities.
The minimum number of tasting participants is 4 people,
We will be happy to recommend suitable sauces and side dishes for each tasting.
We can also recommend suitable wines.
Steak tasting I., for 4 people 2933,-
(1600 g )
Hovězí svíčková, (zrání min. 14 dnů), ČR, plemena České strakaté, 400 g
Limousine, Charolais
Beef tenderloin steak, (maturing min. 14 days), Czech, breed České
Strakaté, Limousine, Charolais
Hovězí nízký roštěnec, (zrání min. 30 dnů), Jižní Amerika, plemena 400 g
Aberdeen-Angus, Hereford
Beef sirloin steak, (maturing min. 30 days) South America, breed
Aberdeen-Angus, Hereford
Klokaní svíčková, Austrálie 400 g
Kangaroo tenderloin steak, Australia
Vepřová Pluma (špička krku), ČR, farma Blatiny, plemeno Duroc 400 g
Pork Pluma steak (tip of neck), Czech, Blatiny farm, breed Duroc
Steak tasting II., for 4 people 3123,-
(1600 g )
Hovězí svíčková, (zrání min. 14 dnů), ČR, plemena České strakaté, 400 g
Limousine, Charolais
Beef tenderloin steak, (maturing min. 14 days), Czech, breed České
strakaté, Limousine, Charolais
Flat Iron steak (loupaná plec), (zrání min. 21 dnů), ČR, MASO 400 g
KLOUDA, plemeno ČESTR
Flat Iron steak, (maturing min. 21 days) Czech, MASO KLOUDA,
breed ČESTR
Pštrosí velký filet, ČR, pštrosí farma Doubravice 400 g
Ostrich steak, Czech, Doubravice Ostrich farm
Kančí panenka, ČR, rodinná firma Venison CZ, české honitby 400 g
Boar tenderloin steak, Czech, Venison CZ family farm, Czech forests